Ledenvergadering 17 juli

Ledenvergadering 17 juli 2012

Op 17 juli 2012 is de eerste ledenvergadering van de vereniging Ster van Loosdrecht. De bijeenkomst begint om 20:00 uur in café/restaurant Heineke, Oud Loosdrechtsedijk 166. Grondeigenaren in het gebied: binnendijks tussen de’s Gravelandsevaart in Oud Loosdrecht en de midgetgolfbaan in Nieuw Loosdrecht zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Heeft u geen uitnodiging ontvangen en bezit u wel gronden in het genoemde gebied?

Stuurt u dan een e-mail naar info@stervanloosdrecht.nl u krijgt de uitnodigingsbrief dan zsm toegestuurd . U bent van harte welkom op 17 juli. De vereniging Ster van Loosdrecht behartigt de gezamenlijke belangen van de grondeigenaren. Iedereen kan lid worden van de vereniging en meedenken en -beslissen over de toekomstplannen voor het gebied. Grondeigenaren hebben een beslissende stem binnen de vereniging.

Op de agenda staan o.a.: toelichting op de uitnodigingsbrief van 29 juni 2012, visie bestuur , formeren werkgroepen en noodzakelijke acties tot eind september 2012. Genodigden kunnen tijdens de bijeenkomst direct lid worden van de vereniging.

Agenda ledenvergadering 17 juli 2012

Op de agenda staan o.a.: toelichting op de uitnodigingsbrief van 29 juni 2012, visie bestuur, formeren werkgroepen en noodzakelijke acties tot eind september 2012. De bijeenkomst start om 20:00 uur in café/restaurant Heineke, Oud Loosdrechtsedijk 166.