Ondertekening uitvoeringsovereenkomst

logo-NH-en-Ster

 

Uitnodiging voor ondertekening uitvoeringsovereenkomst Ster van Loosdrecht

Met plezier nodigen de Vereniging Ster van Loosdrecht en de provincie Noord-Holland u uit voor een feestelijke bijeenkomst op 15 mei 2013 van 15.00 tot 17.00 uur in de tuin van kasteel Sypesteyn. Op deze middag ondertekenen Klaas Niewold (voorzitter) en Martin Blom (beoogt penningmeester) namens de vereniging Ster van Loosdrecht en Jaap Bond namens de provincie de uitvoeringsovereenkomst voor duurzaam gebiedsbeheer in de Ster van Loosdrecht.

De overeenkomst markeert de jarenlange voorbereiding en samenwerking tussen de grondeigenaren in het Stergebied en de provincie Noord-Holland. De grondeigenaren in de Ster gaan nu definitief aan de slag met duurzaam natuur- en landschapsbeheer ondersteund door de provincie met € 1,5 miljoen voor een periode van 30 jaar. Het gaat daarbij om het uitvoeren van activiteiten op het gebied van landschap, natuur, waterkwaliteit en recreatie.

Wij nodigen u van harte uit voor deze feestelijke bijeenkomst op woensdag 15 mei 2013, vanaf 15.00 uur op het terras van kasteel Sypesteyn, Nieuw Loosdrechtsedijk 150, Loosdrecht. Laat u ons weten of u aanwezig bent door vóór 10 mei een e-mail te sturen naar: info@stervanloosdrecht.nl

We hopen u op 15 mei te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Namens de provincie Noord-Holland en de Vereniging Ster van Loosdrecht

Klaas Niewold